Skandál Simony Krainové: Vyhodila Hanychovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandál Simony Krainové: Vyhodila Hanychovou!

Simona Krainová na sebe upozornila nejen ultrakrátkými šaty, ale i momentem, kdy nechala vyhodit Agátu Hanychovou z večírku, který nepořádala.
Simona Krainová na sebe upozornila nejen ultrakrátkými šaty, ale i momentem, kdy nechala vyhodit Agátu Hanychovou z večírku, který nepořádala. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Modelky Simona Krainová (36) a Agáta Hanychová (24) se umějí postarat o pořádný rozruch na večírku. Jen několik vteřin stačilo na to, aby Krainová nechala Hanychovou vyvést z klubu SaSaZu, kde se vyhlašovaly výsledky prestižní ankety Česká hvězda 2009.


Nenávist kvůli němu - Jiřímu Hudlerovi

„To je můj klub, okamžitě ji vyveďte. Ona je jako špína za nehtama!“ rozkřikovala se na celé kolo Krainová, která nemůže českou Paris Hilton ani cítit. „Já se vyvést nedám,“ bránila se Agáta, jež měla údajně v plánu celou záležitost vyřešit bitkou.

„Jenom jsem jí vrátila to, co ona udělala před nedávnem Petriškové v Solidní nejistotě, když ji nechala vyvést,“ obhajovala se Krainová, která válčí s Hanychovou už několik let. Proč? Samozřejmě kvůli chlapovi – hokejistovi Jiřímu Hudlerovi, se kterým dříve chodila Agáta, a teď je přítelem Simony. „Je to děv... a pí..,“ nebála se ani tak ostrých nadávek Krainová.

„Jestli mě odvedete, jdou se mnou i všechny hostesky, které jsou z mé agentury,“ vyřvávala dcera Veroniky Žilkové. „Já neprohraju!“ dušovala se Hanychová – a taky že ne.

Kliknutím zvětšetePo několika minutách vítězoslavně vpochodovala zpět do klubu, kde společenský týdeník Rytmus života vyhlašoval Českou hvězdu 2009. Krainovou si totiž pořadatel akce, který vše platil a klub měl pronajatý, okamžitě zavolal na kobereček s tím, aby se vzpamatovala a přestala vyhazovat lidi z jejich párty, nebo by z ní mohla velmi rychle a s pořádnou ostudou odejít ona. „A Hudlera jsem stejně měla jako první,“ kontrovala Agáta.

A kdo se stal Českou hvězdou 2009? V kategorii muž roku zvítězil slovenský herec Maroš Kramár, který celý večer moderoval, a dokonce se i přiznal, že jednu dobu miloval svou moderátorskou kolegyni Gábinu Partyšovou. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Tuhle »promiskuitní« moderátorku jsem opravdu kdysi miloval, to je pravda,“ prozradil Kramár.

Kategorii žena roku opanovala skandální Simona Krainová, jež dorazila snad v nejkratších šatech, které našla ve skříni. Jen stěží zahalovaly rozkrok a zadek.
Do síně slávy vstoupila Iveta Bartošová. Ta na vyhlašování přijela přímo z taneční zkoušky z Bratislavy v doprovodu manžela Jiřího Pomejeho a jen co si převzala cenu, upalovala zpátky. Kliknutím zvětšete„Jedeme zase hned na Slovensko,“ hlásil všem okolo Pomeje.

Součástí večera byla i dražba koženého obleku Karla Gotta, který se vydražil za 111 tisíc korun. Následný majitel však byl ochoten dát mnohem víc. „Na to, že je to Mistrovo sako, mělo to být více. Já si pana Gotta velmi vážím, byl jsem ochoten jít až na čtvrt milionu, ale nenašel jsem protivníka,“ řekl šéf vydavatelství Jaromír Skopalík, když si odnášel oblek Karla Gotta. Vydražená částka šla na konto nadace Naše dítě.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.