Baudyš už je u milenky - Nejtěžší boj teprve přijde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Baudyš už je u milenky - Nejtěžší boj teprve přijde!

Antonín Baudyš je po operaci v domácím léčení.
Antonín Baudyš je po operaci v domácím léčení. (Aha! – David Kundrát)

DOBŘÍŠ – Antonín Baudyš (63), někdejší ministr obrany ČR z let 1992 až 1994, je zpátky v péči své milenky Pavly Bradáčové (45)! Ani po náročné operaci mozku, při níž mu lékaři odebrali nádor, se tak nevrací zpět ke své manželce Zuzaně (61). Zřejmě se rozhodl začít nový život se vším všudy... A proč tají histologické výsledky odebrané tkáně? Vše nasvědčuje tomu, že nejtěžší boj o zdraví teprve svede!

Antonín Baudyš (63), někdejší ministr obrany ČR z let 1992 až 1994, je zpátky v péči své milenky Pavly Bradáčové (45)! Ani po náročné operaci mozku, při níž mu lékaři odebrali nádor, se tak nevrací zpět ke své manželce Zuzaně (61). Zřejmě se rozhodl začít nový život se vším všudy... A proč tají histologické výsledky odebrané tkáně? Vše nasvědčuje tomu, že nejtěžší boj o zdraví teprve svede!

„Mám se dobře a snad se uzdravím. Cítím se skvěle,“ pozdravil se před dobříšským domem své milenky Baudyš s reportérem deníku Aha! V jeho obličeji byla znát únava, na jeho hlavě svítila obří rudá jizva, v ruce ale držel zabalené dortíky – snad aby si osladil život. Podrobnosti o svém stavu ale říci nechtěl. „Nerad bych se ke svému zdravotnímu stavu vyjadřoval. Děkuji, že jste se přijeli podívat. Vyřiďte mé pozdravy všem, kteří na mě myslí. Vše dopadne dobře,“ pravil po krátkém přemýšlení a zmizel za plotem milenčina domu, kde exministra hlídají tři psi.

Sdílnější nebyla ani Bradáčová, s níž Baudyš již tři měsíce žije, a která si ho domů přivezla. „Antonín je silný muž a zvládá to. Jezdíme spolu na výlety. Nesedíme jen doma. Povídáme si, uzdravuje se. Dohodli jsme se, že o jeho zdraví nebudeme mluvit. Je to přání celé rodiny,“ říká. To nasvědčuje tomu, že úplně vyhráno Baudyš ještě nemá. Pokud byl nádor zhoubný, čekaly by jej další operace a chemoterapie. Také není jasné, jak vyřeší svou rodinnou situaci, když opustil manželku Zuzanu Baudyšovou, ředitelku Nadace Naše dítě, a žije s milenkou. Bude se muset kromě zdraví potýkat i s rozvodem?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.