Marika Gombitová šokuje - Návrat po sedmi letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marika Gombitová šokuje - Návrat po sedmi letech!

Marika Gombitová
Marika Gombitová (z knihy Marika – Tibor Borský)

PRAHA – Několikanásobná slovenská Slavice Marika Gombitová (52) uvažuje o comebacku. Na veřejnosti se přitom neobjevila už dlouhých sedm let. Nyní by ale chtěla natočit nové album a již 4. července by měla zazpívat v Senci!

Několikanásobná slovenská Slavice Marika Gombitová(52) uvažuje o comebacku. Na veřejnosti se přitom neobjevila už dlouhých sedm let. Nyní by ale chtěla natočit nové album a již 4. července by měla zazpívat v Senci!

Zpěvačka, která je po autonehodě upoutána na kolečkové křeslo, se na veřejnosti naposledy objevila v roce 2002, kdy zazpívala v přímém přenosu pořadu slovenské televize Zlatý puk. Od té doby nekomunikuje s médii a neopouští svůj bratislavský byt. Před pár lety nepřišla ani na slovenský Hit století, který vyhrála její píseň Vyznanie. Jedinou novinkou v jejím životě se tak loni stala kniha Marika, která přinesla její neautorizovaný životopis.

O to větší nadšení a šok nyní vzbudil Maričin zájem natočit nové album a především vystoupit po letech na veřejnosti. Její první vystoupení by se mělo uskutečnit 4. července v Senci na koncertu, který zakončí akci »Cez Slovensko na bicykloch za 5 dní«. Marika by tak měla zazpívat handicapovaným sportovcům a podpořit jejich výkony. Kromě ní by měl na koncertu zazpívat i její dávný kolega z Modusu Miro Žbirka či současný slovenský Slavík Peter Cmorík. „S Marikou jsme v kontaktu a naše spolupráce je reálná,“ prozradil deníku Aha! jeden z pořadatelů koncertu.

Návrat Mariky Gombitové na koncertní pódia se bezesporu stane letošní největší kulturní událostí na Slovensku. Info o něm naleznete na Maričině československém fans webu: www.koloseumforum.com.

20.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.