Muž roku ČR 2009 - Favoritem je Slovák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Muž roku ČR 2009 - Favoritem je Slovák!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA– Desátý ročník soutěže Muž roku zná své finalisty! Podruhé má v soutěži želízka v ohni i Slovensko, které vyslalo osm ze šestnácti finalistů – a nejžhavějším favoritem na vítězství je právě jeden z nich.

Desátý ročník soutěže Muž roku zná své finalisty! Podruhé má v soutěži želízka v ohni i Slovensko, které vyslalo osm ze šestnácti finalistů – a nejžhavějším favoritem na vítězství je právě jeden z nich. Václav Bevelagua (28), populární moderátor slovenské televize Joj, který díky svým aktivitám v gaypornoprůmyslu a přiznané bisexualitě sbírá body na obou stranách barikády.

„Minulost finalistů nezkoumáme. Každý má nějakou. A my si nechceme hrát na soudce. Důležité je, jak teď zapůsobí na porotu,“ říká organizátor soutěže David Novotný o Bevelaguovi, jehož jméno zatím v Česku moc známé není, ale přinejmenším jeden počin ano. Jeho »nadávající« reportáž pro zpravodajskou televizi TA3 díky serveru youtube.com oblétla svět a dostala se i do silvestrovského vydání Televizních novin na Nově...

Vítěz soutěže, jejíž finále bude 28. srpna v Náchodě, se může těšit na hodnotné dary: mj. dovolenou v Dubaji, roční poukaz do fitnesscentra nebo nákupní poukázky v luxusních obchodních centrech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.