Šárka Ullrichová - Další závislost! Na bruslení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šárka Ullrichová - Další závislost! Na bruslení...

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Herečka Šárka Ullrichová (33) prochází těžkým obdobím, sotva skoncovala s drogami, spadla do jiné závislosti. A z té už prý nevede cesta ven!

Herečka Šárka Ullrichová (33) prochází těžkým obdobím, sotva skoncovala s drogami, spadla do jiné závislosti. A z té už prý nevede cesta ven!

„Je to tak, vypěstovala jsem si závislost. Na cvičení a in-line bruslení,“ usmívá se drobná černovláska. „Po návratu do normálního života jsem zase vytáhla brusle ze špajzu. Teď chodím alespoň jednou dvakrát týdně,“ přiznává Šárka, která brusle znovu objevila po třech letech. „Tehdy jsem si nabila kostrč takovým způsobem, že jsem si nemohla sednout. A pak jsem na sport neměla čas,“ říká herečka známá ze seriálu Ulice. Poté, co zjistila, že existují i speciální chrániče na kostrč, nikdo jí nezabrání v závodění. „Pojedu minimálně dva závody O2 InLine Cupu. Příští sobotu v Plzni a v červnu ve Stromovce,“ prozrazuje Šárka Ullrichová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.