Janda utekl ze safari! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janda utekl ze safari!

Petr Janda si nemohl kvůli koncertu pro Mirka Topolánka vychutnat film až do konce.
Petr Janda si nemohl kvůli koncertu pro Mirka Topolánka vychutnat film až do konce. (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Zpěvák Petr Janda (66) měl pěkný fofr! Jen tak tak stíhal se svou těhotnou manželkou Alicí (26) premiéru nového 3D filmu Africké dobrodružství a koncert na podporu Mirka Topolánka na pražském Václavském náměstí.

Zpěvák Petr Janda (66) měl pěkný fofr! Jen tak tak stíhal se svou těhotnou manželkou Alicí (26) premiéru nového 3D filmu Africké dobrodružství a koncert na podporu Mirka Topolánka na pražském Václavském náměstí.

„Museli jsme nakonec kvůli koncertu odejít dřív, ale i tak jsme si to i s Anežkou moc užili,“ rozplývala se těhotná Alice, která holčičku porodí už na začátku srpna.

Nadšeně se tvářila i Michaela Ochotská (24), která stále nemá po svém boku po rozchodu s fotbalistou Tomášem Ujfalušim (31) žádného muže. Musela proto vzít zavděk alespoň svým novým moderátorským parťákem z odpoledního zpravodajství Pavlem Dumbrovským. I tak se ale kýženého výsledku, tedy zájmu fotografů a médií, dočkala.

Na film se přišla podívat i Michaela Dolinová. Kupodivu ovšem ani ona nevzala svého novomanžela Jana Sváčka a dala přednost mamince a dcerám Julii (8) a Tereze (11). Na sobě měla ne zrovna moc vkusné sako, a tak všichni spekulovali, zda je taky po mrtvé tetičce jako šaty, ve kterých se nedávno vdávala.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.