Hanychová, Verešová a další: Kolik berou za rozhovory? Požadují i 150 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová, Verešová a další: Kolik berou za rozhovory? Požadují i 150 tisíc!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Jsou slavní, obletovaní a znají svou cenu. Celebrity, které se sice slovem neživí, přesto však chtějí mít zaplaceno za to, co řeknou. Namátkou třeba slavný kuchař Zdeněk Pohlreich se zdráhá udělat rozhovor, aniž by za to dostal zaplaceno.


Cena u něj však není příliš vysoká – stojí si na dvou tisících korunách. To manželka kreslíře Káji Saudka, který leží už tři roky v kómatu v nemocnici, si údajně měla říct za rozhovor o svém muži do televizní reportáže o eutanazii částku sto padesát tisíc korun. Nejinak je tomu bohužel u modelek – Agáta Hanychová a i Andrea Verešová by si rády nechaly zaplatit za cokoli. Třeba při natáčení televizního rozhovoru s Verešovou-Volopichovou bylo potřeba mít v kapse deset tisíc korun, tedy ještě před necelým rokem tomu tak bylo. Zdůvodnění? „To je můj čas. Ne že bychom neměli peníze, ale zadarmo to nepůjde,“ durdila se Verešová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.