Mašlíková a spol: nahé a bez kalhotek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mašlíková a spol: nahé a bez kalhotek!

PRAHA – Několik našich modelek propůjčilo svá tělíčka k nafocení smyslných nahých obrázků. Kvůli charitě... Modelka Lilian Sarah Fischerová (24) přemluvila pět svých kolegyň z branže, aby před objektivem známého fotografa Jakuba Ludvíka ukázaly svoje nožky.


A tak se Renata Langmannová, Lucka Váchová, Radka Kocurová a Tereza Zimová obuly do bot a pózovaly v Čechách v ateliéru i přírodě a dokonce i na Sardinii. Některé v šatech, jiné rovnou bez kalhotek. A Hance Mašlíkové (26) při focení málem vypadla prsa!

A proč se Lili vlastně tak činila a poprosila kámošky z modelingu o práci zadarmo? Důvodem je občanské sdružení Slunce dětem, jehož je patronkou, a kam také poputuje výtěžek z knihy Hříčky. Právě v ní totiž snímky polonahých modelek najdete. „Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít tu čest s takovým umělcem spolupracovat,“ žasla nad Pavlem Vrbou, který se zasloužil o texty. „Lidé si budou moci koupit knihu přes internet, na našich stránkách Slunce dětem, nebo na křtu, který je veřejnosti přístupný 14. května od 16 hod v pražském Palladiu u obchodu Reno,“ nabízí Lilian Sarah Fischerová, jak strávit čtvrteční odpoledne.

Více v naší fotogalerii...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.