Kateřina Brožová - Dělala Šetlíkovi pokusného králíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kateřina Brožová - Dělala Šetlíkovi pokusného králíka!

Kateřině Brožové se nakonec její portrét líbil.
Kateřině Brožové se nakonec její portrét líbil. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Konečně se dočkala! Herečka Kateřina Brožová (40) se stala objektem zájmu jednoho z nejprestižnějších českých fotografů Jadrana Šetlíka, který jí, stejně jako dalším hvězdám showbyznysu, vytvořil portrét.

Konečně se dočkala! Herečka Kateřina Brožová (40) se stala objektem zájmu jednoho z nejprestižnějších českých fotografů Jadrana Šetlíka, který jí, stejně jako dalším hvězdám showbyznysu, vytvořil portrét. A ne jen tak obyčejný, příležitosti totiž využil k tomu, aby si z nebohé herečky udělal pokusného králíka.

„Je to udělané netradiční metodou, ta fotka vypadá jako malba. Byl to tak trochu pokus,“ nechal se slyšet umělec a bylo na samotné herečce, jak na svůj portrét zareaguje. Příležitost ho vidět měla teprve při jeho odhalení. I když byly první reakce Brožové na obraz veskrze pozitivní, po chvíli si všimla, že její podobizna je výrazně menší než vedle visící Karel Gott a Felix Slováček, což také patřičně připomínkovala. „Menší to je, ale za to precizněji provedené,“ kontroval okamžitě Šetlík s úsměvem a dodal, že si dal na detailech opravdu záležet. Při práci si totiž mohl prohlédnout zblízka všechny Kateřininy vnady, aniž by z toho měl u manželky problém.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.