Britský tisk tvrdí: Brad Pitt unesl Angelině děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Britský tisk tvrdí: Brad Pitt unesl Angelině děti!

Naštvaný Brad… A plačící Angelina…
Naštvaný Brad… A plačící Angelina… (Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Pohádková láska Angeliny Jolie (33) a Brada Pitta (45) prý opravdu končí! Potvrdilo to několik zdrojů z jejich okolí. Milostný příběh, který svým štěstím připomínal až kýč, se podle britského deníku The Daily Telegraph rozrostl nyní ve válku rodinných klanů Pittových a Voightových.


Mezi rodinami začala válka!

..

Americká média připomínají, že hádky a neshody byly už mnoho týdnů na pořadu dne. Došlo to prý až tak daleko, že si Angelina nenašla ani vteřinku na Bradovy rodiče, kteří je přijeli o víkendu navštívit. Naštvaný Brad pak prý sebral všech šest dětí a pod záminkou, že jedou k Niagarským vodopádům, je unesl ke své rodině. Plačící Angelina tak strávila neděli doma sama, jen s bratrem Jamesem Havenem, který ji už dlouho štve proti Pittovi. Neustále jí vtlouká do hlavy, že Brad jí jen ubližuje a podvádí ji.

Kliknutím zvětšeteSlavná herečka je se silami v koncích. Nezvládá ani natáčení nového filmu Salt. Po většinu dne se zavírá v přívěsu. Má ztrhané rysy a popelavou pleť. Její kolegové spekulují, že opět sáhla po sebepoškozování, k němuž se v minulosti přiznala. „Angie po většinu dní pláče v přívěsu a téměř nejí. Zapomíná text, chvěje se a zírá do prázdna. Je to opravdu tak zlé, že někteří členové filmového štábu mají podezření, že bere drogy, ačkoli je to úplně mimo mísu,“ řekl magazínu Now člen natáčecího štábu.

Brad Pitt se navíc podle amerického týdeníku In Touch opět sblížil se svou exmanželkou Jennifer Aniston (40). Před pár dny byli společně spatřeni v New Yorku při důvěrném rozhovoru. Hodinu spolu jezdili v autě a Brad si prý stěžoval na Angelinu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.