Luděk Sobota je fotbalista roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Luděk Sobota je fotbalista roku!

Komik bral sportovní klání naprosto vážně a chtěl podat nejlepší výkon.
Komik bral sportovní klání naprosto vážně a chtěl podat nejlepší výkon.

PRAHA – V pražském Vinohradském pavilonu se i přes třicetistupňové vedro, které venku panovalo, sportovalo jako o život.


Kliknutím zvětšete Uskutečnilo se zde totiž sportovní odpoledne k ukončení MS 2006 ve fotbale. V líném tenise a v nohejbalu se zde utkali zástupci butiků versus celebrity. A Luďku Sobotovi dokonce radil sám Antonín Panenka! „Luďku, ty jseš fotbalista roku!“ smál se Panenka.

Kliknutím zvětšeteNa konci sportem nabitého odpoledne předvedl iluzionista Tom Gryf za asistence Kateřiny Hrachovcové-Herčíkové a Petra Vondráčka jednu ze svých iluzí. Kateřina jej s Petrem Vondráčkem během tří minut spoutala dvacetimetrovým lanem a on se z něj musel během dvou minut vyprostit. Kliknutím zvětšeteNejenom toto kouzlo, ale i předpověď výsledku fotbalového MS se mu bezchybně povedly. Více než před měsícem totiž byla ve Vinohradském pavilonu učiněna Gryfem odvážná předpověď výsledku finálového zápasu na MS 2006. Kliknutím zvětšetePoté byla uložena do zapečetěné schránky a ta byla ještě pro jistotu uzamčena do terénního vozu Hummer H3. Luďěk Sobota dorazil v doprovodu manželky a před zápasem, ve kterém hrál společně s Antonínem Panenkou, se posilnil jedním pivem. Kateřina Herčíková, která celé odpoledne moderovala, zvládla i při hře líného tenisu pronášet vtipné narážky na svého bývalého přítele Petra Vondráčka. Pavel Poulíček po svém sportovním výkonu čile konverzoval s ostatními účastníky a sledoval ruch zpovzdálí stejně jako dcera Ondřeje Vetchého Veronika, která se na odpolední sporty přišla pouze kouknout.


Autor: Tomáš Zapletal
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.