Bývalý ministr Antonín Baudyš (63): Před pár dny operace mozku a teď... ROZVOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bývalý ministr Antonín Baudyš (63): Před pár dny operace mozku a teď... ROZVOD?

Manželé Baudišovi
Manželé Baudišovi (ČTK/Vojtěch Vlk)

PRAHA – Před pár dny podstoupil Antonín Baudyš (63), bývalý ministr obrany a známý astrolog, vážnou operaci mozkového nádoru. Teď čeká na výsledky histologie, zda byl nádor zhoubný, nebo ne. A aby toho nebylo málo – možná ho čeká i rozvod! Tajil totiž milenku, o 23 let mladší Pavlu Bradáčovou (40)!


Manželka mu přišla na milenku

Kliknutím zvětšeteS tou se nyní musí denně potkávat i Baudyšova manželka Zuzana (61), ředitelka Nadace Naše dítě – obě totiž za Baudyšem chodí do nemocnice…

Když nevěra praskla, exministr se před třemi měsíci ke své milence dokonce přestěhoval. Informaci nám přinesl zdroj z okolí Bradáčové, která s Baudyšem před jeho operací žila v domě v Dobříši u Prahy. Živí se také jako astroložka a s bývalým lidoveckým politikem, věnujícím se stejnému oboru, ji svedla dohromady práce a společné zájmy. Ještě před Baudyšovým náhlým onemocněním, které minulý týden vyústilo ve složitou operaci nádoru na mozku v pražské střešovické nemocnici, se začalo mluvit o rozvodu.

„Ano, manžel žije na jiné adrese. Zeptejte se pana manžela, proč se odstěhoval. Bylo to z jeho strany. Pro mě je nyní důležité, aby byl zdravý. V nemocnici se s paní, se kterou žije, vídám. Už mě ale, prosím, nechte být,“ přiznala včera nešťastná Zuzana Baudyšová.

Ta se zatím k rozvodu i přes manželovo soužití s jinou ženou staví odmítavě. „Že se odstěhoval, ještě neznamená, že se budeme rozvádět,“ dodává zlomeným hlasem první dáma české charity, která si podobné starosti zaslouží snad nejméně. Jí založená nadace Naše dítě i Linka bezpečí už od roku 1993 pomohly bezpočtu dětí v krizových situacích.

Vztah k Baudyšovi přiznává i astroložka Pavla Bradáčová. „Je to pravda, ale víc vám neřeknu. Nechci, aby se to propíralo v tisku. Jeho současná situace je taková, že každá informace o něm s ním teď zamává. Vede strašně těžký boj a já se mu snažím co nejvíce pomoct. S paní Bauydšovou komunikujeme a navštěvujeme ho obě. Nyní čekáme na výsledky histologie odebraného nádoru, jestli byl zhoubný, nebo ne,“ říká Bradáčová, do jejíž náruče vrhla Baudyše jeho »druhá míza« a možná i fakt, že se po boku úspěšné manželky Zuzany necítil dostatečně »chlapsky«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.