Margita se zamiloval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Margita se zamiloval!

Štefan Margita se zhlédnul v malém Lucasovi.
Štefan Margita se zhlédnul v malém Lucasovi.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Operní pěvec Štefan Margita (52) ztratil srdce. Jeho manželka Hana Zagorová (62) ale žárlit nemusí. Objektu jeho obdivu je jen pár měsíců, a navíc jeto kluk! Na křest jeho nové desky »Ja ra laj« totiž dorazila Lucie Borhyová (31) i se synem Lucasem a od toho se Margita téměř nemohl odtrhnout.

Do Lucase Lucie Borhyové!

„Je tak krásný a hodný, prostě úžasné dítě,“ rozplýval se operní zpěvák nad malým Lucasem, který si všechno dění okolo sebe užíval z náruče maminky Lucie. „Já bych si ho nejraději vzal domů,“ prohodil napůl ve vtipu Margita.

Pravda ale je, Margita absencí potomka trpí. „To víte, že je mi to líto, že nemáme s Haničkou děti. Prostě to nejde,“ krčí rameny. „Člověk asi zkrátka nemůže mít všechno. Ten náš úspěch v tom, co děláme, je prostě vykoupený zase tímhle,“ dodává Margita, než zase věnuje pozornost pětiměsíčnímu Lucasovi. O adopci ale zatím neuvažuje. Kliknutím zvětšete„Adopce? Zatím jsme o tom nemluvili a nemyslím si, že k tomu dojde, ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy, že,“ usmívá se potutelně.

Jeho manželka Hana Zagorová však kvůli tomu, že nemůže mít děti, už jednou žádost o adopci podala. Ta ale nebyla úspěšná a sama zpěvačka na ni nerada vzpomíná. „Byla to zkušenost, na kterou hrozně nerada vzpomínám. Adopci organizovalo děvče, kterému se podařilo, že dítě, které jsme měli dostat my, nakonec získala sama. Byl to podraz. Víc už o tom nechci mluvit,“ řekla před časem v rozhovoru pro magazín MF Dnes.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete



Více v naší fotogalerii...


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.