Míša Maláčová dnes ráno porodila cvalíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Míša Maláčová dnes ráno porodila cvalíka!

Maláčová a Bakala už mají tři děti.
Maláčová a Bakala už mají tři děti.  (: ara)

PRAHA – Michaela Maláčová (36), prezidentka České Miss, je trojnásobnou mámou. Novorozeného syna pojmenovala Aram. Jména jejích dalších dvou dětí začínají také na »A«.

PRAHA – Michaela Maláčová (36), prezidentka České Miss, je trojnásobnou mámou. Novorozeného syna pojmenovala Aram. Jména jejích dalších dvou dětí začínají také na »A«.

Syn podle Blesku přišel na svět dnes dvě hodiny po půlnoci v Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí. Aram se narodil jako pěkný cvalík – váží 4,5 kg a měří 54 cm.

Otcem je její životní partner – miliardář Zdeněk Bakala (48), se kterým má Michaela i dceru Anabel (3) a synka Arona (1). Tváře všech dětí rodiče před médii úzkostlivě tají.

PS: Stejný systém pojmenování, jaký zvolili u Bakalů, se používá v chovných stanicích čistokrevných psů. Štěnátka z jednoho vrhu mají jména začínající na stejné písmeno...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.