Ručinský a Faltýnová: Svatba zrušena!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ručinský a Faltýnová: Svatba zrušena!?

Petra Faltýnová a Martin Ručinský
Petra Faltýnová a Martin Ručinský  (pro Aha!: Tomáš PÁNEK)

PRAHA – Modelka Petra Faltýnová (25) a hokejista Martin Ručinský (34) ruší prozatím svatbu! Očekávaná událost měla propuknout už příští týden na utajeném místě jen pro hrstku blízkých.

Modelka Petra Faltýnová (25) a hokejista Martin Ručinský (34) ruší prozatím svatbu! Očekávaná událost měla propuknout už příští týden na utajeném místě jen pro hrstku blízkých. Nyní z ní ale sešlo a Ručinský měl Faltýnové oznámit, že veselku o rok odkládá!

„Nezlobte se, nebudu se k tomu vyjadřovat,“ uvedla jednoznačně Petra. Všichni si pamatujeme, jak na Mistrovství světa v hokeji ve Vídni 2005 byla Petra miláčkem všech televizních kamer, protože její fandění českému týmu a hlavně jejímu milému Martinu Ručinskému zaujalo nejednoho diváka. Její emoce nebraly konce! „Je to nejlepší chlap, jakého znám,“ prohlašovala tehdy. V tuto chvíli je ale všechno jinak, jelikož z plánované veselky sešlo. „Je to pořád dokola, Petra chce zůstat v Itálii, což se moc nelíbí Martinovi. Jsou od sebe hodně odloučeni, i přesto, že se snaží být spolu, co to jde, a rozhodně si nejsou věrní až za hrob,“ uvedl zdroj z modelčina okolí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.