Manželka režiséra Milana Šteindlera: Chce 50 000! - měsíčně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Manželka režiséra Milana Šteindlera: Chce 50 000! - měsíčně

Milan Šteindler už vyměnil i advokáta.
Milan Šteindler už vyměnil i advokáta.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec a režisér Milan Šteindler (52) už rok svádí bitvu s matkou svých dvou dětí Jankou Šteindlerovou (50) o prachy! Nechce se mu totiž platit odpovídající výživné svým ratolestem.


„Jsem chudý a mám dluhy,“ štkal včera u dalšího soudního stání, kam nedorazila přes příkaz soudu údajná Šteindlerova milenka Petra Jindřichová.

Zdlouhavý proces má ale už také jednu oběť – režisér Šteindler nejspíš vycítil, že jeho patrně nepříliš zkušená právnička nemá proti advokátce jeho ženy příliš šancí, a tak ji vyměnil za mladého dravce. Hrozí mu totiž opravdu vysoká cena za rozpad rodiny – měsíčně by měl na děti Johanku (11) a Olivera (18) platit zhruba padesát tisíc výživného, Kliknutím zvětšetecož by za rok mělo dělat okolo šesti set tisíc korun. Další soud se koná 2. června. „Dřív, než to skončí, asi už budou mé děti v důchodu. Nechce snad někdo, aby slavná osobnost prohrála?“ divila se po ukončení jednání Šteindlerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.