Míša Dolinová ukázala prstýnek a přiznala: Zpackali mi svatbu. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Míša Dolinová ukázala prstýnek a přiznala: Zpackali mi svatbu.

Čerstvě vdaná paní Dolinová ukázalana tiskovcesnubní prstýnek.
Čerstvě vdaná paní Dolinová ukázalana tiskovcesnubní prstýnek. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herečka a moderátorka Míša Dolinová (45), která se koncem minulého týdne provdala za předsedu pražského městského soudu Jana Sváčka (51), prozradila, že si svatbu vůbec neužila!

„Zkazila mi ji paní z úřadu!“ smutní představitelka Marie Johnsson z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

„Bylo to opravdu malé a komorní. Já bych si to ale představovala nejlíp tak, že bych přišla na úřad, podepsala s partnerem papíry a bylo by hotovo. Stejně šlo hlavně o zpečetění vztahu s mužem, kterého mám ráda. Musela jsem ale poslouchat řeči paní, která vůbec nic o mém životě neví, ale přesto nám dává rady do manželství. To je hloupý zvyk,“ čertila se Dolinová na včerejší tiskové konferenci k projektu Batist Nej sestřička o nejkrásnější zdravotní sestru všech věkových kategorií, jejíž finále se bude konat 21. listopadu v Náchodě. Akce se kromě Dolinové zúčastnil například i její kolega z »Ordinace« Josef Pejchal, těhotná zpěvačka Magda Malá, Heidi Janků, Vlasta Horváth a další osobnosti. Čerstvá novomanželka navíc přiznala, že příjmení si po své druhé svatbě (s prvním mužem Jaroslavem Tučkem, s nímž má dcery Julii a Terezu, se rozvedla loni po patnáctiletém svazku – pozn. red) neměnila. „Lidé mě tak znají a byla bych blázen, kdybych se zbavila tak krásného jména,“ usmívala se herečka. Že by se jí jméno Sváčková nelíbilo? Do titulků u seriálů se asi vážně moc nehodí…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.