Jiránek poplival Kobzanovou. Diana: Je to hnus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiránek poplival Kobzanovou. Diana: Je to hnus

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (: Martin MATĚJÍČEK)

PRAHA – Reprezentační fotbalista Martin Jiránek (26) má z rozchodu s misskou bez korunky Dianou Kobzanovou (24) nervy v kýblu. A v tisku ji osočuje, že je se svým přítelem Tomášem Peterou, otcem čerstvě narozených dvojčat, jen kvůli »macatému« bankovnímu kontu!

Reprezentační fotbalista Martin Jiránek (26) má z rozchodu s misskou bez korunky Dianou Kobzanovou (24) nervy v kýblu. A v tisku ji osočuje, že je se svým přítelem Tomášem Peterou, otcem čerstvě narozených dvojčat, jen kvůli »macatému« bankovnímu kontu!

Podnikatel, jehož jmění se odhaduje na stovky milionů, ji prý zahrnuje nákladnými dary, mezi nimiž nechybí Porsche Cayenne za čtyři a půl milionu. S odstupem času už Jiránek, který kope za ruský tým Spartak Moskva, svá vyjádření mírní. „Diana mě zklamala jako člověk. Po letech, co jsme spolu byli, to není fér. Měla mi říct, že má někoho jiného!“ říká. Má totiž podezření, že ho Diana s Peterou podváděla už v době, kdy spolu ještě byli. „Tušil jsem to,“ dodává. Dianu Kobzanovou útočné výlevy bývalého partnera nechávají chladnou. „Nemá smysl se k něčemu tak hnusnému vyjadřovat,“ říká. Užívá si svou novou lásku a k Jiránkovi pak dodává jediné: „Někteří lidé prostě nemají úroveň, a nemá cenu to řešit.“ A Jiránek? Ten Dianě vzkazuje: „Už bych Dianu zpátky nevzal. Ale nikoho nehledám. Chtěl bych teď být sám.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.