Kirstie Alley, hvězda filmu Kdopak to mluví: Zase jako bečka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kirstie Alley, hvězda filmu Kdopak to mluví: Zase jako bečka!

2009 + 15 kg
2009 + 15 kg (Profimedia.cz, ara)

LOS ANGELES – Tělo hollywoodské herečky Kirstie Alley (58, Kdopak to mluví) se mění rychlostí nafouknutí pouťového balonku. Není tajemstvím, že Kirstie už léta bojuje s nadváhou. Ještě před dvěma lety se zdálo, že vyhrála.

Hubená, tlustá, hubená, tlustá...

Tehdy se nechala nafotit v bikinách na titulní stránku časopisu People. Jenže pak se zase přihlásila chorobná touha po jídle. A Kirstie začala opět kynout.

Před dvěma lety předvedla v talk show Oprah Winfrey skvělé tělo a sexy křivky. A teď? Stejná celebrita, jen o 31 kilo těžší! Herečka se svěřila, že jí začalo chybět jídlo a večírky s přáteli, a proto přebudovala svou domácí tělocvičnu na jídelnu. Alley rychle přišla na chuť jídlu, které si kvůli dietě musela odepírat (za den snědla dvě velké čokoládové buchty, čokoládu, 250gramový steak politý máslovou omáčkou, dva balíčky chipsů, těstoviny se slaninou a smetanou, vypila 12 limonád). Během necelých dvou měsíců se tak projedla na váhu 99 kilo!

Notorická dietářka Kirstie ale tvrdí, že tentokrát nejen zhubne o plánovaných 37 kilo, ale svou váhu si také zachová. Inspirací jí je manželka amerického prezidenta Obamy Michelle. „Stejně jako každý se ohlížím kolem sebe. A tak vím, jak bych chtěla vypadat. Chtěla bych mít paže jako Michelle,“ prohlásila.

Kliknutím zvětšete

Kirstie Alley: Takhle se měnila její váha

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.