Hvězda Comebacku na kolenou - Matonohu sebrala zásahovka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Comebacku na kolenou - Matonohu sebrala zásahovka!

Muži z policejní zásahovky rychle Matonohovi kroutí ruce za záda.
Muži z policejní zásahovky rychle Matonohovi kroutí ruce za záda. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Drsní muži v kombinézách, s kuklami na hlavách a se samopaly na ramenou vyskakují rychle z dodávky a při brutálním zákroku zatýkají herce Tomáše Matonohu (38).

„Pane Skopový, zkuste se někdy vysprchovat, pomáhá to,“ říká vztekle o pár chvil později herec s obličejem přitlačeným na kapotu auta těžkotonážnímu novináři, který mu před nosem mává diktafonem! Co se to děje?

Fanoušci představitele Tomáše Pacovského ze seriálu Comeback se nemusejí bát, že by jejich idol skončil v base. Šlo jen o natáčení filmu Tomáše Vorla – Jak ulovit miliardáře. Ve snímku ztvárňuje hlavního hrdinu Patrika Grossmana a během děje filmu nepůjde o jediný zásah speciální jednotky. „To tam zažiji několikrát a několikrát mě přitom srazí k zemi. Jsou to ale rychlí chlapíci, co? Klobouk dolů před nimi. Dělám všechno pro to, abych se v životě nedostal do jejich rukou,“ svěřil se nám o pauze Matonoha.

Tytam jsou Matonohovy kudrliny z Comebacku, krátký sestřih herce omladil. „Druhou řadu Comebacku už máme natočenou a pokud se bude točit třetí, jakože o tom nemám zatím žádné zprávy, určitě mi zase vlasy dorostou,“ svěřuje se sympaťák původem z Brna. V kůži své filmové postavy, která se utápí v penězích, by ale žít nechtěl. „Ten luxus mi nic neříká. Netuším, jaký je rozdíl mezi sedačkou za třicet tisíc a za milion. Kdybych měl takhle drahou, ještě bych se bál ji ušpinit,“ směje se a po zasloužené cigaretě běží dál plnit své filmové povinnosti. „Při tom zatýkání přitlačte, buďte ke mně drsnější,“ nabádá policisty, kteří svoje povolání rozhodně nehrají. Zbývá dodat, že premiéra filmu je plánována na 1. října 2009.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.