Reportér Novy Jiří Dlabaja: Přijde kvůli chrochtání o práci?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Reportér Novy Jiří Dlabaja: Přijde kvůli chrochtání o práci?!

Jiří Dlabaja tak, jak ho neznáme z televize.
Jiří Dlabaja tak, jak ho neznáme z televize. (: JIRI - DLABAJA.BLOG.cz, youtube.com)

PRAHA – Tvůrci »nováckých« televizních novin, Jiří Dlabaja a jeho kolegové, si zadělali na pořádný průšvih. Natočili si totiž soukromé video, kde zlehčují hrozící vir prasečí chřipky tím, že chrochtají.

To by samo o sobě nebylo ničím strašným, vždyť na pracovišti si zpravidla děláme legraci z kdečeho, problém ale nastal ve chvíli, kdy Dlabaja umístil video na své soukromé webové stránky...

Když dával Dlabaja video na své stránky, tak netušil, že ho to může stát místo ve zpravodajství televize Nova. Vedení Novy nenechá totiž nic bez povšimnutí a ohrožení bezúhonného jména televize bude přísně trestat. „Považujeme to za velmi závažné pochybení jednotlivce. Budeme to řešit v pondělí a vyvodíme z toho následky,“ sdělila včera Nedělnímu Aha! mluvčí televize Nova Michaela Fričová, která naznačila, že bez trestů nezůstanou ani ostatní aktéři z videa. „Bude se to řešit kolektivně,“ dodala velmi výmluvně.

A možná to je důvod, proč Dlabaja včera odpoledne smazal video i diskusi pod ním ze svých stránek. Zmizelo i toto jeho vyjádření: „Je krátce před 15. hodinou. Volal někdo z Blesku a dal mi otázku, zda tímto videem zlehčujeme situaci s prasečí chřipkou. Vážený pane redaktore, stačí si přečíst horní řádky, které doprovázejí video, které je malou nadsázkou. Předpokládám ale, že se dočtu, jak si redaktoři TV Nova dělají legraci z chřipky.“ Po stažení videa pak na své stránky dopsal: „Situaci nezlehčujeme! Všichni doufáme, že chřipka k nám nedorazí.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.