MICHAELA DOLINOVÁ: Svatba! Tohle už je pana soudce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

MICHAELA DOLINOVÁ: Svatba! Tohle už je pana soudce!

Stránka z časopisu Playboy z roku 2000.
Stránka z časopisu Playboy z roku 2000. (Aha! – David Kundrát, Playboyrát)

PRAHA – To je ale fofr! Ještě před několika měsíci Michaela Dolinová (45) popírala, že by za rozvodem s Michalem Tučkem (51), s nímž žila v manželství patnáct let, stál někdo jiný.

„Nerozvádím se kvůli jinému muži, je to kvůli dlouhodobému problému, který nelze specifi kovat,“ nechala se slyšet v polovině října minulého roku. A teď už je pod čepcem! Tajně a narychlo si vzala svého milence – soudce Jana Sváčka! A toto tělo, které odhalila pro pánský časopis Playboy, je už tedy jen jeho.

„Nezlobte se, nemůžu mluvit, jsem mimo Prahu a musím najít kulturní dům. Nashledanou,“ včera zavěsila rychle rosnička, když jsme chtěli potvrdit informaci o tom, že se tajně vdala. Podle serveru Blesk.cz, proběhla veselka ve čtvrtek na zámečku v Libni v opravdu přísném utajení. Dokonce v takovém, že se rosnička vykašlala i na své přátele, což nám potvrdil i moderátor Petr Lesák, jeden z nejbližších přátel Dolinové. „Nene, Míša mě na svatbu nepozvala, bohužel,“ řekl nám Lesák smutně do telefonu. „Třeba ještě nějakou oslavu pro přátele udělá,“ snažil se ji nakonec obhajovat. Na svatbě tak byly mimo svědků Ludvíka Hesse a Radky Stupkové jen dvě dcery od ženicha a dcery Julie (8) a Tereza (11) od Dolinové.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.