Veronika Žilková: Agátu jsem rodila v jahodách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Žilková: Agátu jsem rodila v jahodách!

Oslavenkyně Agáta se netvářila zrovna nadšeně, když se máma rozvyprávěla o jejím porodu.
Oslavenkyně Agáta se netvářila zrovna nadšeně, když se máma rozvyprávěla o jejím porodu.

PRAHA – Herečka Veronika Žilková (47) v úterý večer popřála své dceři Agátě Hanychové k 24. narozeninám opravdu způsobem sobě vlastním. Nejdřív zpívala, pak radila ohledně ženichů, a poté se rozpovídala o tom, jak to vlastně bylo s jejím porodem.

A tady vykoukla na svět – podívejte se

Že ji rodila, když okopávala jahody, ještě nebylo nic proti tomu, když začala ukazovat »díru«, kterou maličká Agáta přišla na svět. „Já vám ukážu, kde vykoukla poprvé na svět,“ vykřikovala paní Veronika a začala si zvedat sukni, aby opravdu názorně předvedla, odkud se Agáta přezdívaná Dortík vyklubala z bříška.

Máma Žilková přišla na bobovou dráhu na Proseku, kde její nejstarší dcera Agáta slavila své narozeniny, s umělohmotnou kytkou. „Dneska poprvé nemám dort, ale květinu. Agi, ta je umělá, ta ti vydrží,“ popřála pak Agátě. „Hlavně jí přeju, abychom ji do třiceti vdali, snad se to povede. Hlavně ale ne za Sámera. Nejlepší by byl lékař pediatr, aby nás pak všechny léčil,“ pokračovala ve svém přání Žilková a hned se rozpovídala o svém prvním porodu.

„Máma mě v den porodu poslala okopávat jahody, samozřejmě mi tam praskla plodová voda, bože to bylo strašné. Schválně se podívejte, tady vykoukla na svět,“ nadzvedávala si sukni paní Veronika.

„Mami, přestaň!“ okřikovala ji Agáta, která dostala dárky opravdu ryze originální. „Kondomy, ovulační testy a od mámy zaláskovanou knížku, raději ji tady ani nebudu ukazovat,“ řekla deníku Aha! Hanychová, která na své oslavě zakázala pít nealko. „Jsou to narozeniny Agáty, tady poteče bacardi,“ hulákala na hosty modelka, které kvůli tomu, že přibrala, nyní říkají kamarádi Dortík.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Mladší bratr Vincent: Agáta je divná

Bratr Agáty Hanychové Vincent byl na narozeninách svojí sestry středem zájmu. „Seš tady jediný zástupce rodiny, tak se musíš snažit, Viný, uděláš pár rozhovorů, svezeš se na bobové dráze, zapózuješ fotografům, nikdo jiný tu není, je to všechno na tobě,“ úkolovala svého bratra Vincenta (11) Agáta. A ten se jí zato pěkně pomstil v krátkém rozhovoru pro deník Aha!

  • Vincente, co bys popřál Agátě k narozeninám?
    „Aby se konečně trochu zklidnila, je divná.“
  • Znáš všechny její chlapce?
    „Ne, ty si nepamatuje nikdo z rodiny. Bylo jich tolik...“ (přemýšlí, ale spočítat je neumí)
  • Opravdu žádného neznáš?
    „Jo, vlastně Sámera.“
  • Máš ho rád?
    „Ne, vůbec. Je taky divný.“ (dělá různé úšklebky)

Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.