Miss Kuchařová na lodi: Bouře se nebojím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Kuchařová na lodi: Bouře se nebojím!

Miss 2006 Taťána Kuchařová těsně před bouří. Červené plavky si krásná miss pořídil těsně před odletem na dovolenou.
Miss 2006 Taťána Kuchařová těsně před bouří. Červené plavky si krásná miss pořídil těsně před odletem na dovolenou. (pro Aha!: APK/2)

TURECKO – Finalistky Miss ČR 2006 se opálené a odpočaté vrátily z dovolené na Turecké riviéře, kterou jim věnovala cestovní kancelář Blue Style.

Finalistky Miss ČR 2006 se opálené a odpočaté vrátily z dovolené na Turecké riviéře, kterou jim věnovala cestovní kancelář Blue Style. Pobyt krasavic neprobíhal jen hladce, protože při plavbě na jachtě z města Antalya podél pohoří Taurus se zničehonic strhla obrovská bouře a loď se začala kolíbat ze strany na stranu. Na palubě zůstali jen zkušení námořníci a pár nejodvážnějších missek.

Na dovolené v Turecku čerstvé miss doprovodila i ostřílená Miss ČR a Europe 1995 Monika Žídková, ta o téměř deset let mladším kolegyním směle konkurovala. Krásky byly nejvíce nadšené z vyhlídkové plavby na jachtě, dokonce jim sám kapitán lodi nachystal vybrané laskominy. Idylku trochu narušila bouře, ta však trvala jen chvilku, ale některé finalistky byly i trochu vyděšené. „Bouře se nebojím,“ odvážně prohlásila misska Taťána Kuchařová těsně před bouří.

Den před odjezdem z hotelu Asteria Bellis Resort se uskutečnila soutěž v podvodním modelingu a s ní spojený titul »Miss Dive«. Titul nakonec vyhrála finalistka Kamila Kavánková, která zvolila podle poroty nejlepší podvodní outfit i pohyb.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.