Opilý Sámer Issa v Limuzíně: Rusko je velkomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opilý Sámer Issa v Limuzíně: Rusko je velkomoc!

„Česká republika je takhle malinkatá a Rusko, to je velkomoc, teda velmoc.“ Opilý Sámer Issa vysvětluje, proč chce expandovat do Ruska.
„Česká republika je takhle malinkatá a Rusko, to je velkomoc, teda velmoc.“ Opilý Sámer Issa vysvětluje, proč chce expandovat do Ruska. (Aha! – Martin Hykl, ara)

PRAHA – Zpěvák Sámer Issa (23) se opět »vyznamenal«! Na natáčení pořadu Limuzína, který vysílá televize Public přišel totálně »pod obraz«! Své zkamenělé oči musel maskovat tmavými brýlemi, a aby se pořad mohl vůbec natáčet, musel si dát hodně silnou kávu a prášky proti únavě!

Zpěvák Sámer Issa (23) se opět »vyznamenal«! Na natáčení pořadu Limuzína, který vysílá televize Public přišel totálně »pod obraz«! Své zkamenělé oči musel maskovat tmavými brýlemi, a aby se pořad mohl vůbec natáčet, musel si dát hodně silnou kávu a prášky proti únavě!

„Večer předtím jsem byl na jedné akci a nějak se to zvrtlo. Trošku jsem to přetáhl a do pořadu šel rovnou. Když jdu někam na rozhovory, jsem vždycky připravený,“ snažil se nám vysvětlit svoje faux pas Sámer. „Bylo na něm vidět, že je trošku společensky unavený,“ přiznal i moderátor pořadu Míra Hejda (25), který moderoval třetí řadu VyVolených.

Sámer musel celou dobu v limuzíně po bujaré noci doplňovat stav tekutin v těle vodou, ale díky ztrátě motoriky se celý polil. Navíc si celou dobu šlapal na jazyk víc, než je u něj obvyklé, a pletla se mu slovíčka.

Nejvíc se ale zpěvák zapotil, když se snažil Hejdovi vysvětlit, že se dal na charitu. Nemohl si totiž vzpomenout na správná slovíčka a pomoct mu musel až zkušený moderátor, na kterém bylo vidět, že už toho má taky dost.

Sámer mimo jiné hovořil o své bývalé přítelkyni Agátě Hanychové (23), o které prohlásil, že to nebyla ta pravá láska a že už se k ní nikdy nevrátí. Pořad se Sámerem běží v televizi již zítra po osmé hodině večer.

Kliknutím zvětšete

  • „Ne, my naší formaci necháme...budu si jezdit svoje. Ale uděláme si tady takovou novou...novou… nevím jak to říct...“
    „Jako seskupení, jo?“ pomohl Sámerovi Hejda. Issa se jen děkovně podíval a raději změnil téma.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.