Tina Turner - Prahu viděla jen z auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tina Turner - Prahu viděla jen z auta!

Tina Turner měla včera večer koncert v Praze, ale město viděla jen z luxusního mercedesu, který ji vozil.
Tina Turner měla včera večer koncert v Praze, ale město viděla jen z luxusního mercedesu, který ji vozil. (Aha! – David Kundrát, Tomáš Martínek)

PRAHA – Legendární rocková babička Tina Turner (69), která měla včera v Praze koncert pro téměř 16 tisíc svých fanoušků, si návštěvu Prahy vůbec neužívá. „Prahu zná kvůli bezpečnosti pouze z auta s tmavými skly a z hotelového okna,“ svěřil se deníku Aha! Zdeněk Zahradník, který Tině Turner zajišťuje ochranku.

Skoro sedmdesátileté pěvecké divě, která bydlí v luxusním hotelu Mandarin, se zalíbil hlavně Karlův most, a tak si ho chtěla projít inkognito v noci, ale kvůli silnému větru z plánu sešlo.

Alespoň přes prostředníka se tak chystá nakoupit pro své nejbližší vyhlášené české sklo. „Sháněla především pěknou vázu. Moc toho ale neviděla. Celou dobu se pohybovala po Praze v autě. O naše hlavní město ale měla velký zájem a na všechno se ptala. Když chtěla vylézt a projít se, ochránce vyhodnotil situaci jako nebezpečnou. Kvůli fanouškům by si procházku vůbec neužila, příliš by ji obtěžovali,“ vypráví Zahradník. Podle něj je zpěvačka velice skromná, nevykazuje žádné hvězdné manýry. „Objednala si u nás pouze vodu,“ dodává člen bezpečnostní firmy VIP Service.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.