Leoš Mareš - O vlásek unikl smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Leoš Mareš - O vlásek unikl smrti!

Marešův statek v Záblatí byl včera dějištěm oslavy moderátorových narozenin.
Marešův statek v Záblatí byl včera dějištěm oslavy moderátorových narozenin. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Noc z neděle na pondělí, půl třetí ráno, dálnice D1 a na ní moderátor Leoš Mareš (33) řítící se jedním ze svých rychlých aut, jak jinak než vražednou rychlostí. A najednou se to stalo.

Málem se zabil na dálnici!
A pak tajná oslava na statku

.. „Jedu a vidím proti sobě světla. Po několika vteřinách jsem zjistil, že ale nejsou za svodidly,“ popisuje děsivou situaci na dálnici náš nejlépe placený moderátor. V levém pruhu se totiž proti němu zničehonic vyřítilo auto! A nebýt pohotové reakce Mareše, mohlo vše skončit čelní srážkou!

Leoš Mareš se málem nedožil Kristových let. Mohla to být poslední noc v jeho životě. „Jel jsem o půl třetí ráno z Lanškrouna. Až do poslední chvíle jsem myslel, že to auto jede na druhé straně. Jen několik vteřin pak zbývalo k tomu, abychom se čelně srazili,“ řekl ve své ranní show na Evropě 2 moderátor Leoš Mareš.

„Přísahám, že se mi na chvíli zastavilo srdce, nikdy jsem nic podobného nezažil. Kdyby nebylo ve vedlejším pruhu volno a jelo tam nějaké auto, mohlo být po mně,“ popisuje noční hororový zážitek Mareš, který se málem nedožil třiatřicátých narozenin, jež slavil právě včera. Takový dárek určitě moderátor nečekal. „Hned jsem volal policii, ten šílený chlap musel jet v protisměru dobré čtyři kilometry, našel jsem pak i to místo, kde do toho našeho pruhu vjel,“ pokračuje v děsivém vyprávění Mareš, který tak v pondělí časně ráno málem přišel o život.

Včera už Mareš mohutně oslavil svá Kristova léta! Párty, kterou kvůli tomu uspořádal na svém statku v Záblatí v jižních Čechách, přišla na víc než sto tisíc korun!

Od dopoledne k jeho statku přijížděla jedna dodávka za druhou, dovezly například pojízdný bar, grily a další vybavení na velkolepou zahradní párty. Na místě se objevili i bodyguardi z firmy VIP Service, kteří obvykle hlídají nejznámější světové celebrity.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Více o oslavě 33. narozenin Leoše Mareše čtěte zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.