Yvetta Blanarovičová: Vrátila se k milenci?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Yvetta Blanarovičová: Vrátila se k milenci?!

Yvetta Blanarovičová už je zase po boku Marka Pilla.
Yvetta Blanarovičová už je zase po boku Marka Pilla. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Silné emoce a nečekané zvraty provázejí vztah Yvetty Blanarovičové (45) a Marka Pilla (33)! I když se koncem minulého roku rozešli s velkým mediálním humbukem kvůli Pillově údajné nevěře, vypadá to, že už jsou zase jako dvě hrdličky!



„Po tom všem, co se napsalo, už nechci o svém soukromí mluvit,“ odmítá cokoliv potvrdit herečka. Na slavnostním otevření jednoho luxusního butiku se však mezi kamarádkami rozpovídala. „Marko je úžasný. Hrozně mi pomáhá s prací i s charitou a já jsem moc šťastná, máme spolu nádherný vztah,“ svěřila se s potutelným chichotáním. A po celý večer opravdu jen zářila. Že by opravdu velký návrat?

Kliknutím zvětšeteTo zpěvačka Monika Absolonová si užívá svobody. „Podle tisku chodím každý týden s někým jiným, takže nevím, kdo je teď na řadě,“ snažila se bagatelizovat informace, podle kterých sice nechodí, ale udržuje sexuální kamarádství s Danielem Hůlkou. Téměř celý večer pak proklábosila s Markem Vašutem, který se před zahájením večera nemohl odtrhnout od Dagmar Havlové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.