DAGMAR HAVLOVÁ (56) - Zděšení na večírku! Zdeformovaný obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

DAGMAR HAVLOVÁ (56) - Zděšení na večírku! Zdeformovaný obličej!

DAGMAR HAVLOVÁ
DAGMAR HAVLOVÁ  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – I mistr tesař se utne. A tady se někdo setsakra uťal. Bývalá první dáma České republiky Dagmar Havlová (56) se totiž na veřejnosti objevila s obličejem, který doznal výrazných změn. Za šum mezi přihlížejícími mohly zejména oteklé a deformované rty, které se paní Dagmar pokusila ukrýt pod nánosem rtěnky. Co se jí stalo?

I mistr tesař se utne. A tady se někdo setsakra uťal. Bývalá první dáma České republiky Dagmar Havlová (56) se totiž na veřejnosti objevila s obličejem, který doznal výrazných změn. Za šum mezi přihlížejícími mohly zejména oteklé a deformované rty, které se paní Dagmar pokusila ukrýt pod nánosem rtěnky. Co se jí stalo?

Někdo ji uhodil a otekla? Nebo je to nějaká alergická reakce? To vše napadalo účastníky večírku, kde se Havlová ve čtvrtek objevila. Kdepak! Nic z toho, zřejmě jde »jen« o reakci rtů na zákrok plastického chirurga! Napíchání horního rtu speciálním roztokem kyseliny hyaluronové, jehož zvětšení má ženiným ústům dodat smyslnost a vášnivost, však s sebou nese i nepříjemné účinky. Aplikace látky totiž může způsobit takové věci jako otoky po zákroku, nebo spíš nevzhledně zdeformuje obličej, než by mu přidaly na kráse. A právě v této fázi je podle všeho paní Dagmar.

„Aplikovat látku je nesmírně náročné, pokud se vstříkne víc roztoku, může to způsobit takový efekt, že rty vypadají podobně jako u kreslené postavičky kačera Donalda,“ říká odbornice z centra korektivní dermatologie. Zákrok se provádí tak, že lékaři injekcí vpíchnou do rtů kyselinu hyaluronovou. „Je to strašlivá bolest. Člověk se předtím i potom musí navíc hodně napít, aby látka ve rtech nabobtnala. Já jsem třeba musela vypít litr vody. Výhodou takového zákroku je, že do vás neřežou jako při plastice. Nevýhodou je to, že po nějaké době, u mě třeba po čtyřech měsících, se rty vrátí zase do původní podoby,“ popsala deníku Aha! zákrok jedna z celebrit pod podmínkou, že nezveřejníme její jméno. Tuto metodu většinou využívají ženy, které nejsou pevně rozhodnuty mít rty zvětšené nastálo, takže si to takhle na nějaký čas vyzkoušejí.

Paní Dagmar, pokud vám může deník Aha! něco doporučit, rozhodně na plastiku rtů nechoďte. Jste krásná i bez zásahu lékařů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.