Ženatý se závazky - Al, Peggy, Bud a Kelly: K čertu, ti zestárli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ženatý se závazky - Al, Peggy, Bud a Kelly: K čertu, ti zestárli!

Duben 2009
Duben 2009

LOS ANGELES – Slavná rodinka Bundových z kultovního amerického seriálu Ženatý se závazky se po letech opět sešla – na udílení televizních cen v Kalifornii. A snad všichni fanoušci si posteskli: »Bože, ti ale zestárli…«

Slavná rodinka Bundových z kultovního amerického seriálu Ženatý se závazky se po letech opět sešla – na udílení televizních cen v Kalifornii. A snad všichni fanoušci si posteskli: »Bože, ti ale zestárli…«

Seriál běžel 10 let a má 262 epizod. První díl se vysílal 5. dubna 1987, poslední 9. června 1997. Titulní píseň Love and Marriage nazpíval Frank Sinatra.

Peggy Bunda
Alova nevzdělaná a kousavá manželka – nosí účes z 60. let a pořád jen utrácí.
Hraje ji: Katey Sagal (54), český dabing: Valérie Zawadská.

Kelly Bunda
Jejich krásná, ale neskutečně hloupá dcera.
Hraje ji: Christina Applegate (37), český dabing: Marcela Rojíčková

Al Bunda
Plešatící přihlouplý prodavač bot, milovník obřích ženských ňader a amerického fotbalu. Nejoblíbenější hobby: sledování televizního programu Táta Cvok a šátrání pravačkou ve spodkách.
Hraje ho: Ed O´Neill (63), český dabing: Pavel Zedníček.

Bud Bunda
Jejich věčně nadržený syn. Má mindráky ze své malé výšky a z toho, že ho holky nechtějí. Jinak je ale z rodiny nejchytřejší.
Hraje ho: David Faustino (35), český dabing: Michal Jagelka

Kliknutím zvětšete
Co dnes dělají?

Ed O´Neill (Al Bunda):
Má dvě děti s herečkou Catherine Russof, brali se v roce 1986. Ed jí ale opakovaně zahýbal s kolegyní Christinou Applegate, která ve slavném seriálu hrála jeho dceru Kelly… Je posedlý bojovým uměním jiu-jitsu, dopracoval se až k černému pásku.

Christina Applegate (Kelly):
Na začátku roku 2008 jí diagnostikovali rakovinu prsou. Před smrtí ji zachránilo včasné odstranění obou ňader, ve kterých měla bující metastázy.

Katey Sagal (Peggy):
Už v mládí přišla o oba dva rodiče a jako nejstarší ze čtyř sourozenců se musela starat o zbytek rodiny… Trable ale pokračovaly. Její první manžel tragicky zahynul a zhroucená Katey propadla alkoholu a utišujícím lékům. Nakonec se podruhé vdala. Při natáčení seriálu ale potratila. Teprve ve svých 40 letech se jí narodila vymodlená dcera Sarah Grace a o dva roky později syn Jackson James. V roce 2000 se rozvedla.

David Faustino (Bud Bunda):
V televizi hrál již ve svých třech měsících – v reklamě na pleny. Dnes je rozvedený a je členem duchovního centra, které se pokouší o větší sexuální úspěch u opačného pohlaví prostřednictvím sebezdokonalování.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.