Vnuk Karla Svobody (†68) Ferdinand - Tají ho kvůli únosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vnuk Karla Svobody (†68) Ferdinand - Tají ho kvůli únosu!

Maminka malého Ferdinanda Lucie Gažiová reportérům neukázala víc než temeno svého miminka.
Maminka malého Ferdinanda Lucie Gažiová reportérům neukázala víc než temeno svého miminka. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Vnuk zesnulého hudebníka Karla Svobody (†68) Ferdinand (čtyři měsíce), je už krátce po narození terčem úchylů a potencionálních únosců! Strach jeho rodičů Petra Svobody (28) a Lucie Gažiové (29) z toho, že se mu stane něco zlého, dospěl tak daleko, že raději tají před světem synovu podobu!

Vnuk zesnulého hudebníka Karla Svobody (†68) Ferdinand (čtyři měsíce), je už krátce po narození terčem úchylů a potencionálních únosců! Strach jeho rodičů Petra Svobody (28) a Lucie Gažiové (29) z toho, že se mu stane něco zlého, dospěl tak daleko, že raději tají před světem synovu podobu!

Desítky anonymů, které chodí skladatelovu synu Petrovi, nenechávají celou rodinu na pochybách, že musí svého nejmladšího člena bedlivě hlídat. Petr zdědil po otci mnoho milionů, a musí se proto obávat, že by jeho ratolest mohl chtít někdo unést kvůli výkupnému.

„Na psychopaty jsme si už zvykli. Opravdu o ně nemáme nouzi, momentálně uvažujeme o zřízení malé soukromé kliniky,“ řekl deníku Aha! napůl sarkasticky, napůl smutně Petr Svoboda.

Televize Prima sice v upoutávkách na magazín Top Star slibuje ukázat miminko v celé jeho kráse, v reportáži se ale objeví jen temeno jeho hlavičky.

Ale nejen strach z únosu je za skrýváním chlapečka. Sám Petr si kvůli sporu s nevlastní matkou Vendulou Svobodovou užil mohutného zájmu médií, a tak se chystá syna Ferdinanda vychovávat tak, aby na něj sláva jeho dědečka nedoléhala. „Včera jsem se synem mluvil, a ačkoliv jsem naléhal, tak si vysloveně nepřeje být medializován. Moc ale pozdravuje celou redakci a hlavně holky,“ dodal vtipálek Petr.

Další informace o Ferdinandovi Svobodovi uvidíte už dnes od 21.15 hodin na Primě.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

22.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.