Martin France slavil 40 - Rozřezal si na oslavě hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martin France slavil 40 - Rozřezal si na oslavě hlavu!

Martin France se vrhl na dort v doprovodu Heidi Janků a rozřízl na dortu svou hlavu.
Martin France se vrhl na dort v doprovodu Heidi Janků a rozřízl na dortu svou hlavu. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Velkolepou oslavu kulatin uspořádal v pražském klubu Óčko zpěvák a producent Martin France (40). Vedle hvězd hereckého i hudebního nebe nemohl samozřejmě chybět asi obří dort pro oslavence, který se stal opravdovou senzací.

Velkolepou oslavu kulatin uspořádal v pražském klubu Óčko zpěvák a producent Martin France (40). Vedle hvězd hereckého i hudebního nebe nemohl samozřejmě chybět asi obří dort pro oslavence, který se stal opravdovou senzací.

Nejen že byli na sladkém daru vyobrazeni všichni slavní Franceho přátelé, ale jeho hornímu patru vévodila dokonce fotka s oslavencovou podobiznou. A protože musí oslavenec podle tradice jako první rozříznout dort napříč, nezbylo zpěvákovi nic jiného, než za doprovodu Heidi Janků (46) rozříznout svou hlavu z marcipánu vejpůl. „Dort dodala společnost, se kterou spolupracuji už dlouho, ale byl tak velký, že to pro mě samotného bylo překvapení,“ svěřil se deníku Aha! France, který o originální dary neměl nouzi. Moderátor Luboš Xaver Veselý (40) věnoval zpěvákovi rovnou celou ulici! Nebo alespoň ceduli s jejím názvem – Martina Franceho. A kde si najde cedule uplatnění? „To ještě nevíme, ale Xaver říkal, že když dáme panu Čunkovi na stůl nějakou obálku, určitě místo najdeme,“ zavtipkoval France, který dostal celou řadu originálních dárků včetně básně od Evy Hurychové.

Překvapením večera se pak stala zpěvačka Victoria (24). Prasklo totiž, že se svým snoubencem už pět měsíců čeká syna. „Jsou jména, která jsou ve hře jako například David nebo Kyle, ale zatím je času dost,“ usmívala se šťastná nastávající maminka. Její irský přítel byl ze zprávy o miminku tak šťastný, že se se zpěvačkou okamžitě zasnoubil.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.