MICHAELA OCHOTSKÁ: Vykradla jsi mi byt! Zorganizovali jsme setkání s exmilencem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

MICHAELA OCHOTSKÁ: Vykradla jsi mi byt! Zorganizovali jsme setkání s exmilencem...

Ochotská před exmilencem Holubem utekla.
Ochotská před exmilencem Holubem utekla. (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný)

PRAHA – „Michaela Ochotská? To je bezpáteřní prase,“ říká zcela bez obalu o své exmilence, herečce a moderátorce »nováckých« Televizních novin Michaele Ochotské (24) Jan Holub (34). Deník Aha! jim proto přichystal setkání, aby si vše vyříkali. To jsme ale netušili, co se stane.


A ona utekla! ● A ještě ji vyrazí z Novy!

Když Holub přistoupil na večírku cen TýTý k Ochotské a pozdravil ji, začala před ním překvapená herečka a moderátorka doslova utíkat. Kliknutím zvětšete„Nemůže se mi podívat do očí a ani se jí nedivím. Po rozchodu mi totiž vykradla byt,“ šokoval svým tvrzením Holub. A to Ochotskou ještě nyní čeká vyhazov z Novy, protože se z mateřské dovolené vrací Lucie Borhyová a pro ni nemají žádný volný flek.

Herečka Michaela Ochotská zažila trapas svého života, když se na večírku cen TýTý setkala se svým bývalým přítelem Honzou Holubem, který ji chtěl jen pozdravit, raději před ním utekla. „Míšo, počkej, chci si s tebou jen promluvit,“ snažil se zastavit svoji bývalou lásku Holub, ale marně. Ochotská schovala hlavu mezi ramena a rychle utekla z dohledu. Důvod? Podle Holuba mu vykradla byt a teď se mu nemůže podívat do očí. „Byl jsem hloupý a dal jsem jí po našem rozchodu celý den na to, aby se odstěhovala. Když jsem se ale vrátil, tak jsem neměl doma skoro nic. Vzala si všechno. Od peřin začínaje a toustovačem konče,“ svěřil se deníku Aha! Holub, kterého ale nejvíc mrzí, že si Ochotská vzala zpátky zlatý přívěsek ve tvaru písmene »M«, který mu věnovala. „Měl jsem ho na nočním stolku a ona si ho vzala. Když jsem ji zavolal, že to byl dárek od ní a chci si ho nechat na památku, tak mi prostě řekla, že bych ho stejně nenosil a ona ho raději nechá roztavit a udělá si z něj prstýnek,“ vypravuje Holub, který se dnes sám sobě diví, jak mohl s Ochotskou celých pět let vydržet.

„To, že je bezpáteřní, jsem mohl vytušit, když jsme spolu jednou přijeli k dopravní nehodě, kde mladý kluk srazil nějakého chlapa. Všichni pobíhali kolem, pomáhali ho oživovat, ale Míša ani nevystoupila z auta. Seděla na sedadle u spolujezdce a četla si něco v časopise. Byla tam holka, které mohlo být míň než jí, a nebýt právě jí, tak ten chlap umře. Míša se pak vymlouvala, že byla v šoku, ale byla to lež,“ pokračuje Ochotské expřítel.

Ochotská tak v posledních týdnech nemůže mít z ničeho radost. Nejenže se s ní rozešel její bohatý milenec fotbalista Tomáš Ujfaluši, viděla se s expřítelem Honzou Holubem, kterému se několik let úspěšně vyhýbala, ale nyní dostane výpověď i z »nováckých« Televizních novin, kde zastupovala Lucii Borhyovou. Po jejím návratu ale už není pro prsatou blondýnku na Nově žádné místo a Míšina rozjetá kariéra se tak blíží ke konci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.