Dozvuky TýTý: Na Gotta zaútočila alergie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dozvuky TýTý: Na Gotta zaútočila alergie!

Karla Gotta trápí alergie...
Karla Gotta trápí alergie... (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný)

PRAHA – Na Karla Gotta (69) zaútočila jarní alergie! „Promiňte, ale už nemůžu odpovídat,“ musel se Mistr po skončení víkendového udílení cen TýTý omlouvat řadě televizních reportérů, na které se s rozhovorem nedostalo. „Mám totiž alergii a teď všechno kvete,“ postěžoval si Mistr se zarudlýma očima a se záchvaty kašle.


Svůj den neměla ani moderátorka magazínu Top Star Martina Jandová. Tato PR manažerka Divadla Broadway, odkud nedávno ne zrovna v dobrém odešla z muzikálu Mona Lisa Iveta Bartošová, se totiž připletla do cesty Jiřímu Pomejemu. A ten pro rázné slovo daleko nešel. Vyčítal hned Jandové, že se nezastala jeho manželky, ale hlídala zájmy divadla.

Kliknutím zvětšeteStředem pozornosti se Pomeje stal i na Slovensku. V přímém nedělním přenosu taneční soutěže Let’s Dance, které se Bartošová účastní a kde opět postoupila do dalšího kola, vykřikoval svůj nesouhlas s hodnotící porotou. „Bylo by dobré v takzvaně zastavených figurách tu linii nohou předložit trochu odvážněji,“ vytkla Ivetě totiž jedna porotkyně. „To nemá z domova povolené!“ vykřikl z publika Pomeje. A trapas v přímém přenosu byl na světě...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.