Iveta Bartošová: Vyhrála TýTý - Byl to podvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová: Vyhrála TýTý - Byl to podvod?

 (Aha – Marek Pátek)

PRAHA – Bylo prvenství Ivety Bartošové (43) v anketě TýTý ovlivněno nekalým způsobem? O tom se vedly v sobotu večer velké debaty. „Vyhraje to Iveta,“ mělo informaci už v pátek několik zasvěcených lidí.


Nejdřív nebyla první, a pak to začalo...

Lze se jen dohadovat, zda její manažerský tým v čele s manželem Jiřím Pomejem (43) zapříčinil, že prapodivným, záhadným způsobem jen několik dnů před vyhlášením přišly tisíce hlasů z různých telefonních čísel.

„Ježišmarja, copak se dají koupit hlasy? Na to já jsem ani neměla čas, abych něco takového dělala,“ brání se Iveta, jež pokořila takové hvězdy, jako jsou Helena Vondráčková či Lucie Bílá, která tentokrát skončila až jako třetí.

„Já ten pomyslný řízek jím už takovou dobu, ať si pro jednou kousne i Iveta Bartošová,“ řekla deníku Aha! těsně po skončení přímého přenosu Lucie Bílá, která se tentokrát nerozplývala a neradovala způsobem sobě vlastním.

Sama Bartošová pak přiznala, že v Česku není tak oblíbená jako na Slovensku. „Ano, bohužel je to pravda, diváci mě tam mají mnohem víc rádi než tady. Je to tak,“ přiznala Bartošová. Jak je tedy možné, že v sobotu večer obhájila prvenství? „Její manžel si měl údajně ve vydavatelství, které anketu pořádalo, několikrát zjišťovat, jak si Iveta ve finálové pětce stojí, na čemž by nebylo nic tak špatného. Pravdou je, že ještě několik dnů před vyhlášením nebyla na prvním místě,“ tvrdí náš dobře informovaný zdroj.

Samozřejmě opět došlo na spekulace o skoupených SIM kartách či ovlivňování přátel ze strany Jiřího Pomejeho, aby na poslední chvíli posílali co nejvíce hlasů…

Třeba se však štěstí konečně obrátilo a usmálo na Bartošovou, která tvrdí, že se o vítězství dozvěděla až v sobotu. „Já jsem měla být na generálkách v Bratislavě na Let´s Dance a nechtěli mě pustit. Ale já jsem věděla, že tady musím být a poděkovat všem divákům, kteří mi poslali hlasy,“ tvrdí Iveta, která nakonec vlastně našla teorii, proč stanula na prvním místě. „Může za to Artur, to on mi přinesl štěstí, už jenom proto, že ten večer se mnou byl. A to se rozhodl na poslední chvíli…“ dodala Bartošová.

O TýTý čtěte zde!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.