Nesnesitelná Kate Moss: Hádala se celou dovolenou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nesnesitelná Kate Moss: Hádala se celou dovolenou

Kate Mossdokáže být nesnesitelná a pokazit ostatním dovolenou.
Kate Mossdokáže být nesnesitelná a pokazit ostatním dovolenou.

LONDÝN – Měla to být báječná dovolená s kamarádkami, místo toho mezi sebou stále válčily. Kate Moss (32) a Sadie Frost (42) byly velké kamarádky.


LONDÝN – Měla to být báječná dovolená s kamarádkami, místo toho mezi sebou stále válčily. Kate Moss (32) a Sadie Frost (42) byly velké kamarádky, dovolenou na Maledivách si chtěly řádně užít a vzaly s sebou ještě dalších pět žen. Kliknutím zvětšeteHádky začaly hned po opuštění letadla. Sadie se chtěla ráno věnovat procházkám po mořském pobřeží a nadchla pro to i další dvě ze skupiny. Oproti tomu Kate a ostatní se z divokých večírků do postelí vracely až za svítání. Kate si stěžovala, že ji nebaví plavat v moři, že se nudí. A to byla poslední kapka pro Sadie. Přímý svědek hádky: „Sadie na Kate vyletěla: Začni se už konečně chovat jako dospělá! Nestěžuj si na vše! A kamarádky Kate si o Sadie a její skupině myslí, že jsou nudné a nesebekritické. Tento týden se skupinka vrací a všichni se diví: „Je zázrak, že se ty dvě nepozabíjely.“ To musela být opravdu skvělá dovolená!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.