Mareš a jeho milenka - Pravda o jejich dovolené! Chlubila se její matka i masér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mareš a jeho milenka - Pravda o jejich dovolené! Chlubila se její matka i masér

Mareš se k celé aféře a dovolené v Dubaji nechce vyjadřovat. Mlčí i milenka Gabriela.
Mareš se k celé aféře a dovolené v Dubaji nechce vyjadřovat. Mlčí i milenka Gabriela. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ara)

PRAHA – Pravda o dovolené Leoše Mareše (32) s jeho milenkou Gabrielou Dvořákovou (20) vyplouvá na povrch! Může za to Gábinina matka Jarka, která se dceřiným dobrodružstvím pochlubila po celých Strakonicích, kde pracuje.

Pravda o dovolené Leoše Mareše (32) s jeho milenkou Gabrielou Dvořákovou (20) vyplouvá na povrch! Může za to Gábinina matka Jarka, která se dceřiným dobrodružstvím pochlubila po celých Strakonicích, kde pracuje.

„Jarka dělá u nás na finančním úřadě a samozřejmě se vztahem své dcery s Marešem chlubí. Povídala nám i o dovolené v Dubaji. Nejdřív prý jeli milenci na Seychely, pak jeli rovnou do Dubaje,“ prozradil deníku Aha! Petr Kollros, známý masér a kamarád moderátorky Lucie Borhyové.

Masér přezdívaný Kolda se na Leoše rozohnil v pátek ráno, kdy se Mareš pustil do jeho kamarádky Lucie Borhyové – zřejmě šlo o konkurenční boj, protože Lucie se ujme moderování cen TýTý, na které měl zřejmě políčeno i Mareš. „Jak ji napadal ve své ranní show na Evropě 2, zřejmě půjde o závist. Mareš by měl mít trochu úcty a pokory,“ čertil se Kolda.

A hned také prozradil, jak to bylo s příletem Mareše z dovolené. „Přiletěli do Vídně, samozřejmě společně s Gabulou. Vše šlo přes VIP odbavení, aby je nikdo neviděl. Vyzvedl je řidič, který pak Leošovi předával v noci klíče, kdy mu Mareš otevřel jen v trenkách. Ten je dovezl z Vídně. Gábina s ním nejela až do Prahy, vyzvedla ji právě její maminka někde na půli cesty. Už tam na ni čekala,“ tvrdil deníku Aha! Petr Kollros.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.