Roden – Vaculík: Bitva o kocoury | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Roden – Vaculík: Bitva o kocoury

Karel Roden (vlevo) a Lukáš Vaculík
Karel Roden (vlevo) a Lukáš Vaculík (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Lukáš Vaculík (46) a Karel Roden (45) – to jsou dva herci, kteří svou popularitou prý zaručí prosperitu každého divadla. Kdo je získá, má vyhráno!

„Nám se podařilo dostat Vaculíka,“ chlubí se ředitel Divadla Palace Alexej Pyško (58), který válčí s konkurencí nezávislé divadelní společnosti Studio Dva. „Ti mají sice jména jako jsou Roden, Lasica a Chýlková. Stejně si myslím a bez nadsázky si troufám říct, že tady máme tolik dobrých jmen, že se tím můžeme klidně pochlubit,“ chválí se Pyško, kterému se »upsali« takoví herečtí géniové jako třeba Veronika Žilková, Vladimír Kratina, Lukáš Vaculík, David Matásek nebo třeba Jiří Langmajer.

Pyško ale sází hlavně na kamaráda do deště Lukáše Vaculíka. Jakoby jeho divadlo stálo a padalo s ním! Na tiskové konferenci k novému představení Divadelní komedie, která má premiéru v pondělí, se ale Vaculík tvářil, jako by mu uletěly včely...


17.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.