Lucie Bílá: Pronásledují ji 4 úchyláci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá: Pronásledují ji 4 úchyláci!

 (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (43) je zoufalá. Již delší dobu ji nezávisle na sobě pronásledují čtyři muži a ona se jich nemůže zbavit. „Už jsem kontaktovala i policii, ale jsou bezmocní,“ svěřila se utrápeně deníku Aha! jedenáctinásobná Česká slavice, která se bojí, kam až můžou její fanatičtí nápadníci zajít.


> Obrazy s vyhřezlými střevy
> Musela volat policii

„Mám ráda své fanoušky a neustále s sebou nosím podpisové fotky, ale tihle muži po mém autogramu netouží. Jeden z nich mi již několik let denně posílá telegramy, balíčky a dopisy,“ popsala jednoho z psychopatů zpěvačka. A co že jí muž, kterého tak uhranula, píše? „Ptá se třeba co budeme mít k jídlu, nebo kdy si pro něj přijedu a přestěhuji si ho k sobě domů,“ vypravuje značně rozhozená zpěvačka.

Dalším fanatikem je malíř, který ji zobrazuje na svých malbách. „Maluje krásně. Je vidět, že je velmi talentovaný. Z těch obrazů jde ale strach a hrůza. Někdy mám na obraze venku vnitřnosti, střeva nebo zjizvený obličej. Nevím, co si o tom myslet,“ pokračuje »Slavice«, která nyní ale bojuje s dalším ze svých fanoušků. Ten jí leze už i na pozemek a každou chvíli stojí u jejího domu. „23. prosince dokonce přinesl dva kufry vánočních dárků pro mě i Filipa a přes bránu nám je dal na příjezdovou cestu. To už jsem vzteklá vyběhla ven a ty kufry po něm hodila. Byla jsem úplně hysterická,“ popisuje zpěvačka, jejíž syn Filip všemu přihlížel z domu. „Máma byla jak superman. Vzala ty kufry a s lehkostí je po něm mrštila,“ vzpomíná zpěvaččin syn.

Ani to ale jejího nápadníka neodradilo. „Za dva dny byl zase zpátky před barákem. Stál tam a koukal do oken. Zavolala jsem policii, ta se ale na nic nezmohla. Řekl jim, že mě miluje čistou láskou a na to žádný zákon není,“ pokračuje zpěvačka. A co vše jí dělá čtvrtý z nápadníků, to dokonce raději tají.

Lucie Bílá vždy tvrdila, že patří svým fanouškům. Na tom prý trvá i nadále, ale… „Vím, že si na mě někdo může dělat nárok, ale ne fanatický. Jsem člověk, který má rodinu a potřebuje soukromí,“ říká Lucie Bílá a k problémům s nápadníky dodává: „Nechci na to už myslet. Teď se chci soustředit na turné a hlavně na Filipa, který je v pubertě a potřebuje mě.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.