Lucie Bílá: Z Moskvy musela utíkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Bílá: Z Moskvy musela utíkat!

Lucie se po vystoupení dočkala potlesku vestoje!
Lucie se po vystoupení dočkala potlesku vestoje! (Aha – David Kundrát)

MOSKVA – Jedenáctinásobná Slavice Lucie Bílá (43) má za sebou druhý koncert v Moskvě. Po prvním komornějším vystoupení v klubu v centru Moskvy se přesunula do sálu pro několik set lidí. A celý ho zaplnila! Jenže pak musela utíkat!


„Byl to krásný zážitek. Sice bylo osvětlení a zvuk v baru lepší, ale pro umělce není nic lepšího, než potlesk vestoje, čehož já jsem se dočkala,“ svěřila se s pocity zpěvačka, Kliknutím zvětšetekterá musela hned po vystoupení spěchat na letiště. Dokonce kvůli tomu vynechala několik písniček, aby se svým doprovodem stihla noční letadlo do Prahy. Naštěstí se o vše postaral ředitel Českého domu v Moskvě Miloš Jaro, který jedním telefonátem zařídil okamžité odbavení celého týmu. Zmeškání letu totiž nepřicházelo v úvahu. Již včera Bílou čekalo další Kliknutím zvětšetevystoupení v Brně a posléze ve Frýdku Místku a Ostravě, kam jí doprovodí i její syn Filip (14). „Má ještě týden prázdniny ve škole a chce se mnou jezdit po turné. Je to poprvé, co se mnou pojede turné,“ pochlubila se zpěvačka.

Informace ohledně turné naleznete na www.luciebila.com

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.