Pavel Poulíček: Exmanželka Poulíčková ho zavrhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Poulíček: Exmanželka Poulíčková ho zavrhla!

Pavel Poulíček už si za Martinu našel náhradu – blonďatou krásku Petru, se kterou žije už déle než rok.
Pavel Poulíček už si za Martinu našel náhradu – blonďatou krásku Petru, se kterou žije už déle než rok. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Hroutí se mu jedna věc za druhou. Bývalý sporťák a moderátor soutěže Kolotoč Pavel Poulíček (32) se nejdříve musel vyrovnat s vyhazovem z Novy, a teď zjišťuje, jak ho ze života zcela odstřihla jeho exmanželka Martina Poulíčková (30), dnes už Krajčová, která o Velikonocích porodila.


Přestože po jeho boku strávila několik let, Pavla neinformovala ani textovou zprávou.

Jediným mužem na zemi je tak pro Poulíčkovou zřejmě její láska Richard Krajčo (31). „Ne, tak o tom, že by porodila, fakt nic nevím. Nejsme vůbec v kontaktu. Kliknutím zvětšeteMyslím, že já budu ten poslední, kdo se to dozví, že porodila. Už spolu delší čas vůbec nemluvíme, nescházíme se, nic o ní nevím,“ řekl deníku Aha! Poulíček, který však má už delší čas náhradu. Martinu vyměnil za blondýnku Petru, která se vůbec nepohybuje ve světě showbyznysu, což Poulíčkovi maximálně vyhovuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.