Sámer Issa: Jejda! Já vyhraju TýTý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer Issa: Jejda! Já vyhraju TýTý!

 (: Da*Ho)

PRAHA – Sámer Issa (23) se už nemůže dočkat sobotního předávání cen TýTý! „Tak to teda čumim,“ vysypal ze sebe zpěvák, jehož pořadatelé ankety popularity TýTý nominovali i letos.

PRAHA – Sámer Issa (23) se už nemůže dočkat sobotního předávání cen TýTý!  „Tak to teda čumim,“ vysypal ze sebe zpěvák, jehož pořadatelé ankety popularity TýTý nominovali i letos.

„Loni jsem byl druhý,“ pochvaloval si. „Uvidíme, jak to dopadne tenhle rok. Jsem jediný nominovaný ze SuperStar, to je mazec!“, radoval se Issa, který si v minulých měsících prošel mediálním peklem kvůli jeho údajnému šňupání kokainu a užívání dalších tvrdých drog. Policejní vyšetřování a rozbor krve však ukázal, že je »čistý«.  

„Po tom všem, co jsem prožil, po tom falešným skandálu s drogami, mě nominovali. To je paráda,“ pištěl štěstím bez sebe a plný elánu. V neděli se totiž vrátil z Egypta, kam se Sunny Days vyrazil obhlížet lokality vhodné k natočení svého nového videoklipu.   V letošním ročníku TýTý Sámerovi budou konkurovat Karel Gott, Petr Kolář, Richard Krajčo a Daniel Landa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.