Sabina Laurinová - Nejdřív vyhlazení vrásek a pak... SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sabina Laurinová - Nejdřív vyhlazení vrásek a pak... SVATBA!

Sabina Laurinová se v létě provdá za Karla Kameníka, kterému loni na podzim povila holčičku Maju.
Sabina Laurinová se v létě provdá za Karla Kameníka, kterému loni na podzim povila holčičku Maju. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Herečka Sabina Laurinová (37) má teď jedinou starost, s přibývajícím věkem totiž na jejím obličeji přibývají i vrásky. A to blonďatou krásku a maminku dvou dětí dost trápí.

Půlroční Maja a šestiletá Valentýnka zcela jistě taky přispěly k několika vráskám. „Ty okolo očí jsou už opravdu dost vidět,“ svěřila se nám Laurinová. Takže plastika? „Nevím, co s tím. Že už by to potřebovalo vyhlazení?“ smála se Laurinová, která na Film párty dorazila sama bez přítele, stomatologa Karla Kameníka (42). Už co nevidět ale možná bude víc než přítel a partner. Schyluje se totiž k veselce! Tu však herečka plánuje nejdříve na léto. „Svatba bude v létě, to je dost možné,“ potvrdila naši informaci sama herečka. „Zatím je ale ještě chladno, miminko je moc malé, teď není příhodná doba,“ řekla deníku Aha! Laurinová, která už je téměř rok a půl zasnoubená.

12.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.