Těhotná Csáková: Končím v muzikálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těhotná Csáková: Končím v muzikálu!

Ilona Csáková po konzultaci s lékařem odstoupila z muzikálu Kladivo na čarodějnice.
Ilona Csáková po konzultaci s lékařem odstoupila z muzikálu Kladivo na čarodějnice. (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Těhotná zpěvačka Ilona Csáková (38) odstupuje z účinkování v chystaném muzikálu Kladivo na čarodějnice, v němž měla hrát jednu z hlavních rolí! Rozhodla se tak po konzultaci se svým lékařem.

Těhotná zpěvačka Ilona Csáková (38) odstupuje z účinkování v chystaném muzikálu Kladivo na čarodějnice, v němž měla hrát jednu z hlavních rolí! Rozhodla se tak po konzultaci se svým lékařem.

„Vzhledem k mému těhotenství mi můj lékař doporučil nepokračovat dále v náročných aktivitách, které se pojí s účinkováním v muzikálu,“ říká Csáková. „Není to ale žádné drama, jsem v naprostém pořádku. Jen se nemám namáhat a stresovat. Možná jsem jako prvorodička přehnaně opatrná, ale zdraví mé i miminka musí mít v téhle chvíli přednost, snad to každý pochopí,“ dodává zpěvačka s tím, že ze stejného důvodu je na neurčito odsunuto i její plánované turné. Na premiéře muzikálu 30. dubna se však v nově zrekonstruovaném Divadle Milenium v pražských Holešovicích zřejmě objeví. A jak to bude s proklamovanou letní svatbou? „Ty informace byly poněkud zkreslené. Svatba v budoucnu určitě bude, ale rozhodně ne letos. Teď řešíme jiné věci,“ upřesnila deníku Aha! Csáková, která se se svým partnerem Radkem Vonešem zatím soustředí spíše na praktické záležitosti každodenního života než na spekulace o budoucnosti.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.