Rosnička Pletánková (39) - Zakázala si další dítě! Nechce být jako Basiková a Žilková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rosnička Pletánková (39) - Zakázala si další dítě! Nechce být jako Basiková a Žilková!

Tina Pletánková má syna Andreje a další dítě už nechce.
Tina Pletánková má syna Andreje a další dítě už nechce. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Rosnička na Primě Tina Pletánková (39) neuznává těhotenství v pozdním věku. Kritika padla na hlavu především těchto »starých« maminek – Báry Basikové (46), jež před dvěma dny porodila syna Theodora, a Veroniky Žilkové (47), jejíž Melichar dokonce několik měsíců po porodu zemřel.

Rosnička na Primě Tina Pletánková (39) neuznává těhotenství v pozdním věku. Kritika padla na hlavu především těchto »starých« maminek – Báry Basikové (46), jež před dvěma dny porodila syna Theodora, a Veroniky Žilkové (47), jejíž Melichar dokonce několik měsíců po porodu zemřel.

Velké riziko a postižení dětí je dle slov Pletánkové nezodpovědnost matek v pokročilém věku! „Možná je to můj osobní názor, ale abych měla dítě v tom věku, kolik mi je, to ne! A je teď pár takových čerstvých maminek... Já to nechci říct úplně hrubě, ale dneska už pociťuju, že ve dvaceti všechno funguje úplně jinak, a především jde o zdraví toho děťátka,“ řekla deníku Aha! Pletánková.

Blonďatá rosnička zkrátka není taková jako Bára Basiková a Veronika Žilková. „Mámli být upřímná, tak v mém věku už bych další dítě nechtěla. Pakliže je člověk zdravý a všechno funguje, dokážu ty maminky pochopit, ale já takové plány nemám,“ pokračuje Pletánková, která má jedno dítě – čtyřletého syna Andreje, kterému však říká Andulka.

10.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.