TAHLE prsatice nahradí Poulíčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

TAHLE prsatice nahradí Poulíčka!

PRAHA – Dobrý den, prsa ven! Majitelka pevných trojek a »peroxidové« kštice Ivana Vavřínová (29) nahradí »nováckého« sporťáka Pavla Poulíčka (33).

Dobrý den, prsa ven! Majitelka pevných trojek a »peroxidové« kštice Ivana Vavřínová (29) nahradí »nováckého« sporťáka Pavla Poulíčka (33). 

Ten se minulý měsíc s naší největší komerční televizí rozloučil po patnácti letech spolupráce. Všichni milovníci sexy blondýn teď jásají. Nova totiž do boje o diváky Sportovních novin vytáhla zbraň těžkého kalibru – majitelku pevných trojek a »peroxidové« kštice Ivanu Vavřínovou (29).  

Že by ji Nova hodila do vody a ona začne plavat, tak jak tomu bylo v případě Michaely Ochotské (24), současné moderátorky Televizních novin, na to televize tentokrát nesázela. Vavřínová má totiž s moderováním bohaté zkušenosti. Jak se na iDnes.cz nechala slyšet tisková mluvčí Michala Fričová, nová posila sporťáckého týmu moderátorů uvádí pravidelná moderovaná studia závodů kategorie Moto GP. Zároveň na kanálu Nova Sport provází pořadem Sport 21. A když k tomu připočítáme, že praxi nasbírala i z regionálního rádia, televize TV 3 i jako dabérka, tak Poulíčka hravě strčí do kapsy. Je ale otázkou, jak ji přijmou diváci...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.