Eva Pilarová: Kocour mi vyléčil rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eva Pilarová: Kocour mi vyléčil rakovinu!

Eva Pilarová s kocourkem Lordem.
Eva Pilarová s kocourkem Lordem. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Stálice naší hudební scény a největší hvězda středoevropského swingu Eva Pilarová (69) je přesvědčená, že za svůj život vděčí perskému kocourkovi Lordovi! „Sejmul ze mě rakovinu!“ věří.

Stálice naší hudební scény a největší hvězda středoevropského swingu Eva Pilarová (69) je přesvědčená, že za svůj život vděčí perskému kocourkovi Lordovi! „Sejmul ze mě rakovinu!“ věří.

„Slyšela jsem často o vlastnostech koček, které prý dokážou z dvounohých kamarádů stahovat choroby, ale nikdy jsem tomu neuvěřila. Až když jsem před lety těžce onemocněla rakovinou a najednou jsem se vyléčila, zatímco můj kocourek Lord umřel v pěti letech na tu samou hnusnou nemoc, v tu chvíli jsem názor změnila,“ prozradila Aha! Pilarová.

Sedm let poté se bála pořídit dalšího kočičího kamaráda, pak ale pravidlo porušila a do domácnosti přibyl britský krémový fešák také se jménem Lord. „Nedávno se stalo něco podobného jako s prvním Lordem. Před dvěma lety začal mít manžel strašné problémy s kyčlí a kocourek rázem taky. Nikam nevylezl, nevyskočil, vypadal špatně. Manžel dostal endoprotézu, Lorda vyšetřil doktor a od té doby jsou oba fit,“ kroutí hlavou nad podivnými náhodami sympatická pěvecká stálice, která letos oslaví úctyhodnou sedmdesátku a zazpívá i na koncertu ke stejnému jubileu kamaráda Karla Gotta.

6.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.