Chalupa Jiřího Lábuse - Tady pořáda orgie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chalupa Jiřího Lábuse - Tady pořáda orgie!

Jiří Lábus
Jiří Lábus (pro Aha! - Marek Hofman)

VOLYNĚ – Mejdany, večírky, smích, alkohol a známé tváře z filmu i televize! Přesně takový scénář měly kdysi pravidelné víkendy Jiřího Lábuse (57) na jeho chalupě ve Volyni na Strakonicku, na něž místní nemohou dodneška zapomenout.

Veškrnovou bylo slyšet až na náměstí!

„Veškrnovou bylo slyšet až na náměstí, a Kaiser, co ten se tu nadělal blbostí,“ vzpomínají sousedé. Jenže pak Lábusovi došel humor a chalupa osiřela...

Jiří Lábus na chalupu, kterou zdědil po rodičích a která stojí jen kousek od volyňského náměstí, jezdí už málo. „Zřídkakdy ho tu vidíme, a to spíš na otočku, nebo když v okolí hraje. Jinak tu už moc není,“ litují sousedé a vzpomínají na léta, kdy chalupa s dvorkem doslova praskala ve švech a žila umělci. „Dášu Veškrnovou, dneska Havlovou, tu bylo slyšet až na náměstí, jak se smála, Kaiser s Lábusem dělávali různý blbosti, jezdila sem Naďa Konvalinková i Karel Roden. A nebo ta Hanušová. Dneska už je tu vidět není a je to škoda,“ krčí rameny sousedé.

Lábus už prý nechodí ani do nedaleké hospody U boty, kterou často navštěvoval a kam rád chodíval na pivo. „Doba se nějak změnila, lidem asi dochází humor a tomu Jirkovi asi taky. Už není takovej rozesmátej, jak jsme ho znali,“ říká obyvatel Volyně pan Josef s tím, že Lábus zřejmě dokonce zvažuje prodej stavení. „Už taky stárne a asi se mu sem nechce jezdit. On nemá řidičák. Vždycky jezdíval autobusem nebo ho někdo vozil,“ dodává další ze sousedů. Na bujaré večírky už Volyně může asi zapomenout...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.