Syn Madonny: Mami, ten cizí pán je můj táta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Syn Madonny: Mami, ten cizí pán je můj táta?

Setkání Yohanne Bandy se synem bylo přátelské, i přesto byly znát rozpaky.
Setkání Yohanne Bandy se synem bylo přátelské, i přesto byly znát rozpaky. (: ČTK)

LONDÝN – Yohanne Banda (34) nervózně přešlapuje před luxusní rezidencí na okraji města Lilongwe v africkém státě Malawi. Aby také ne, na tuhle chvíli čekal dlouhé tři roky.

Teď má jedinečnou možnost vidět svého syna Davida (4), kterého v roce 2006 adoptovala zpěvačka Madonna (50)…

Dveře se pomalu otevírají a Yohanne nesměle vchází do místnosti. „Ahoj, a ty jsi kdo?“ vyskakuje zvědavý David a s milým úsměvem se dívá na vetřelce. „Jsem tvůj táta,“ říká rozpačitě Yohanne. „Ty jo, fakt? A jaktože jsi tak chudý?“ ptá se anglicky dítě a obrací se na překladatele. David už zapomněl svou rodnou řeč a jeho otec zase ovládá jen místní jazyk chichewa. Setkání trvá tři hodiny. I přes počáteční rozpaky je Yohanne šťastný, že se se svým synem setkal. „David úžasně vyrostl. Je to milý a slušný kluk, zeptal se mě, zda si mi může sednout na klín. Pak si začal hrát s mým nosem, vůbec nevím, proč,“ svěřuje se Yohanne, který se po smrti ženy nebyl schopen o syna postarat, a tak ho dal do sirotčince. Setkání otce a syna bylo ale možná na další dlouhá léta posledním.

Madonna do Malawi přiletěla v neděli soukromým letadlem v doprovodu bodyguarda a svých tří dětí – Lourdes (12),Rocca (8) a adoptivního Davida (4). Doufá, že se jich domů vrátí o jednoho více. I proto si vzala na hlavu stejný klobouk, který jí před třemi lety »pomohl« k adopci Davida. Královna popu se zde účastní soudu, aby mohla do své péče dostat holčičku Mercy (4), jejíž rodiče zemřeli. Ne každý ale příjezd miliardářky do chudé země vítá.

Rocca (8) a adoptivního Davida (4). Doufá, že se jich domů vrátí o jednoho více. I proto si vzala na hlavu stejný klobouk, který jí před třemi lety »pomohl« k adopci Davida. Královna popu se zde účastní soudu, aby mohla do své péče dostat holčičku Mercy (4), jejíž rodiče zemřeli. Ne každý ale příjezd miliardářky do chudé země vítá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.