Kopačky přes SMS! Rozchod Vařekové a Ručinského | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kopačky přes SMS! Rozchod Vařekové a Ručinského

Veronika Vařeková se teď asi poohlíží po movitějším a úspěšnějším budoucím milenci.
Veronika Vařeková se teď asi poohlíží po movitějším a úspěšnějším budoucím milenci. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Přísně utajovaný vztah krásky Veroniky Vařekové (31) a hokejisty Martina Ručinského (37) skončil. A ačkoliv oba dlouho předstírali, že mezi nimi nic není – opak byl pravdou. Jenže teď »Růča« dostal kopačky, a to opravdu dost drsným způsobem. Přes SMS!

Přísně utajovaný vztah krásky Veroniky Vařekové (31) a hokejisty Martina Ručinského (37) skončil. A ačkoliv oba dlouho předstírali, že mezi nimi nic není – opak byl pravdou. Jenže teď »Růča« dostal kopačky, a to opravdu dost drsným způsobem. Přes SMS!

Bývalá manželka Petra Nedvěda měla podle informací Aha! Ručinského poslat k vodě přes textovou zprávu. „Poslala mu esemesku – takovou tu v tom stylu končíš, čau,“ tvrdí kamarádka Vařekové.

„Ručinský jí nebyl dost dobrý. Petře Faltýnové, se kterou dříve chodil, stačil, ale Vařeková potřebuje vyšší šarži,“ popisuje kamarádka důvody rozchodu přísně utajeného páru.

Fotografové v uplynulých měsících milence několikrát nachytali spolu i přes všemocné zapírání, třeba když Ručinský vycházel z domu Vařekové v ranních hodinách, kdy bylo zřejmé, že u blonďaté modelky strávil noc. Tomu je teď konec! Dostal kopačky a už zase přebývá ve svém bytě v Bílkově ulici nedaleko hotelu Continental...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.